شیوه هاى تهاجم فرهنگى(مبحث پنجم)
تبلیغ فراماسونرى (1)
فراماسونرى ، که انگلیس از 350 سال قبل آن را با کلمات دلپذیر آزادى ، برادرى ، برابرى و نوعدوستى رواج داد، از قرن هیجدهم به بعد، به بزرگترین حربه استعمار تبدیل شد و مى رفت تا دین و اعتقادات مذهبى ملل مختلف را بکلى محو و نابود سازد. برخى از تحصیل کرده هاى کشورهاى آفریقایى و آسیایى خیلى زود فریب نیرنگهاى پیشگامان فراماسونرى را خوردند و در دام این حزب خطرناک افتادند.
کشور ایران نیز، از یورش این حزب استعمارى مصون نماند. فراماسیونها که در نقش عاملان استعمار ظاهر شدند و در رده هاى بالاى حکومتهاى فاسد و وابسته گذشته ، نفوذ داشتند، اساس ملیت و هویت ایرانى را بر هم زدند و افتخارات اسلامى و ملى ایرانیان را به تمسخر گرفته و به تبلیغ فرهنگ مبتذل غرب و بیگانه پرستى پرداختند.
روباه پیر استعمار که این مار خوش خط و خال را در آستین پرورده بود، براى ترویج فساد و محو آثار اسلام و مذهب در ایران ، به اقدامات زیادى دست زد؛ از جمله بعد از قتل امیر کبیر تلاش کرد تا دست نشاندگان خود را بر مسند قدرت رسانده و براى آنکه هیچ گاه اینان به فکر استقلال فکرى و وطن پرستى نیفتند، همه را به سازمان جهان وطنى فراماسونرى وارد کرد. پس از خلع ید انگلیس از صحنه سیاست بین المللى نیز امریکاییهاى جهانخوار بهره بردارى و رهبرى این تشکیلات پیچیده و مخوف را در دست گرفتند.
امریکاییها اکثر وزیران و صاحب منصبان و متصدیان مشاغل حساس مملکتى را از فرماسونرها انتخاب کرده و از کسانى که در این شبکه وابسته به استکبار جهانى عضویت داشتند و به صورت فردى و یا جمعى در لژهاى فراماسونرى فعالیت داشتند، بهره برداریهاى سیاسى و جاسوسى زیادى نمودند. بعدها، اسامى افراد زیادى از باصطلاح رجال سیاسى و حکومتى ایران در خانه شریف امامى - که استاد اعظم فراماسیونهاى ایران بود - به دست آمد که گویاى این واقعیت تلخ و عبرت آمیز است .
×××××××
پاورقی:1-تلخیص از همان مدرک ، ص 123 - 121.
تهاجم فرهنگى : معاونت انتشارات مرکز فرهنگى سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران